DSC_0388.jpg

The Story

We kennen allemaal wel de situatie waarbij je in de winkel staat en niet weet welke haarverzorging je nu weer eens zal uitproberen om toch maar die gezonde en stralende haarlook te krijgen. En wanneer je professionele haarproducten wil aanschaffen, dan is dat tegenwoordig een grote hap uit je budget.

 

In het najaar van 2020 begon mijn ondernemingszin te groeien en wou ik iets doen aan dat probleem. Zo ontstond het idee om een eigen merk van haarverzorging op de markt te brengen. Een eigen merk met gezonde én professionele haarproducten die betaalbaar zijn en waarvan je weet wat de échte voordelen zijn!

 

Zo kreeg "Just C cosmetics" de betekenis van kwaliteitsvolle producten waarvan je glanzend en gezond haar krijgt waar je trots op kan zijn!

 

Al onze producten zijn100% natuurlijk en vrij van SLS, parabenen en siliconen.

0E4993B2-A60D-4225-9F17-B220B28CECCC_1_201_a.heic

Je uiterlijk is het eerste wat je ziet wanneer je opstaat en in de spiegel kijkt. Je uiterlijk is ook het eerste dat gezien wordt wanneer je een stap in de buitenwereld zet. Just C wil dat jullie zich nóg mooier voelen dan jullie al zijn dankzij onze producten. Zorg goed voor je huid, haar en lichaam en laat het stralen!

8BB59AD9-AFAC-46B2-863F-E5A32F00A1E6_1_201_a.jpeg

Just C gelooft dat we er nog mooier uitzien wanneer we onze dagelijkse skincare en haircare routine hebben gedaan. Daardoor krijgen we meer zelfvertrouwen, en elke persoon heeft dat zelfvertrouwen nodig om de beste versie van zichzelf te zijn. Laten we een wereld creëren waarin iedereen zich mooi voelt ♡

Marble Surface

Waarom voor ons kiezen de beste keuze is

Organic
 

Al onze haarproducten zijn 100% natuurlijk. Just C streeft naar een biologische levensstijl en op die manier tonen wij ook onze liefde voor de natuur en de menselijke gezondheid ♡

Exclusief
 

Just C is niet zomaar een cosmeticamerk. Onze producten zijn professionele kappersproducten die wij tot de consument brengen en dat maakt ons een exclusief merk!

Kwaliteit
 

Onze professionele producten zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit dankzij de jarenlange ervaring van onze Nederlandse producenten die expert zijn in hun vak!