top of page

The full story

About

The very beginning

We kennen allemaal wel het moment waarop je in de winkel staat en niet weet welke haarverzorging je nu weer eens zal uitproberen om toch maar die gezonde en stralende haarlook te krijgen. En wanneer je professionele haarproducten wil aanschaffen, dan is dat tegenwoordig een grote hap uit je budget.

 

Met die gedachte in het achterhoofd, begon mijn ondernemingszin te groeien en wou ik iets doen aan dat probleem. Zo ontstond het idee om een eigen merk van natuurlijke haarverzorging op de markt te brengen. Een eigen merk met gezonde én professionele haarproducten die betaalbaar zijn en waarvan je weet wat de échte voordelen zijn.

 

Zo kreeg "Just C cosmetics" de betekenis van kwaliteitsvolle kappersproducten waarvan je glanzend en gezond haar krijgt waar je trots op kan zijn!

What we offer

Just C Cosmetics biedt een assortiment haarverzorgingsproducten die vrij zijn van agressieve chemicaliën, parabenen en sulfaten. Onze producten zijn vervaardigd met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Natuurlijke botanische extracten en vitaminen werken om het haar te versterken en te voeden, terwijl kalmerende reinigende ingrediënten helpen om je hoofdhuid schoon te houden. Bovendien zijn onze natuurlijke haarproducten volledig cruelty-free.

0E4993B2-A60D-4225-9F17-B220B28CECCC_1_201_a.heic

Met onze producten willen wij jou de kans geven om je haren er thuis net zo mooi uit te laten zien alsof je van de kapper komt. Just C wil dat vrouwen zich nóg mooier voelen dan ze al zijn met onze natuurlijke haarverzorging. Onze natuurlijke haarproducten helpen je om je goed te voelen, zowel vanbinnen als vanbuiten. Zorg goed voor je haren en laat het stralen!

DSC_0389.jpg

Just C gelooft dat we er nog mooier uitzien wanneer we onze dagelijkse haircare routine hebben gedaan. Daardoor krijgen we meer zelfvertrouwen, en elke persoon heeft dat zelfvertrouwen nodig om de beste versie van zichzelf te zijn. Laten we een wereld creëren waarin iedereen zich mooi en zelfzeker voelt ♡

Korrelig oppervlak

What we stand for

Organic
 

Al onze haarproducten zijn 100% natuurlijk. Just C streeft naar een biologische levensstijl en op die manier tonen wij ook onze liefde voor de natuur en de menselijke gezondheid ♡

Exclusief
 

Just C is niet zomaar een cosmeticamerk. Onze producten zijn professionele kappersproducten die wij tot de consument brengen en dat maakt ons een exclusief merk!

Kwaliteit
 

Onze professionele producten zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit dankzij de jarenlange ervaring van onze Nederlandse producenten die expert zijn in hun vak!

bottom of page